LEES MEER OVER ONS

Simon

Simon is een enthousiaste brouwer bij wie de passie voor smaken en geuren er al vroeg in zat. Samen koken met zijn moeder en het bij elkaar voegen van gekke smaken. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat hij zich op 17-jarige leeftijd aanmeldde voor een uitgebreide biercursus. De passie voor bier was geboren. Etiketten sparen, thuis bier maken, alles kwam voorbij. De keuze voor een studie was al snel gemaakt. Voedingsmiddelentechnologie op de HAS Hogeschool. Daarna een masterstudie Brewing and Distilling Science in Edinburgh. In Schotland werkte Simon bij Barney’s Beer, en heeft ook bijna 5 jaar bij Naeckte Brouwers in Amstelveen gewerkt. Sinds februari 2024 werkt Simon als kok in een restaurant in Utrecht, om zo nog meer de connectie tussen bier en koken te maken.

Het werd tijd voor een eigen bier… Simon is de creatieve geest achter Seagull Brewing en verantwoordelijk voor de smaak.

Job

De passie van Job voor bier is ontstaan aan de goede kant van de bar. Gevoed door zijn vele reizen naar het buitenland heeft Job veel inspiratie en ervaring opgedaan. Het bezoeken van talloze speciaalbier café’s en telkens proeven van nieuwe bieren heeft bij Job het idee geplant om zelf ook bij te dragen aan het ontwikkelen van bier. Door zijn studie Ocean Technology op Terschelling weet Job alles van cijfers en laat hij Seagull Brewing tot op de komma nauwkeurig foutloos draaien.

Bij Seagull Brewing brouwen we bier waar iedereen van moet kunnen genieten. Seagull Brewing is opgezet door de broers Simon en Job Mewe.

Winkelwagen